Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Maria Marcus
Dating for dig - UDSOLGT
Tilbudspris: 49 kr. (Normal pris: 138 kr.)

Udsolgt fra forlaget

Uddrag fra bogen:

"Det afgørende punkt i hele datingprojektet er tilsyneladende uskyldigt placeret i bunden af skemaet og med overskriften "fritekst", "profiltekst" eller lignende. Men det er ikke spor uskyldigt. Det er nu det bliver både svært og for alvor spændende. Nu bliver det næsten ligesom at lave en kontaktannonce, bare med mere plads, så meget plads som du ønsker, samt med fortrydelsesret og ret til at lave ændringer undervejs.

Du skal simpelt hen beskrive dig selv. En fristil om dig selv, et selvportræt - i passende længde, dvs. en længde der passer dig, der er frit valg. Og helt uden hjælpemidler. For her slutter hjælpen med fortrykte skemaer og valgmuligheder du kan krydse af. Fra nu af er du overladt til dig selv - og totalt fri.

Det er forståeligt, at der er mennesker der giver op på forhånd og helt udelader dette punkt. Men det er ikke nogen god idé. Det er heller ikke nogen god idé bare at jappe nogle linier af på bedste beskub. Dette er essensen af dit selvportræt, det er her du har en chance for at vise hvem du er, hvad du savner i dit liv, og hvad du går efter. Det er denne selvstændige del af din profil, der bliver dit ansigt udadtil. Det er lige her fra dette punkt du skal gøre indtryk på X. Indtil videre i al anonymitet.

Så tag en dyb indånding, for her tillader jeg mig et øjeblik at blive både lidt moralsk og lidt patetisk: Tag dig selv alvorligt. Du skal tænke nogle væsentlige, meget personlige ting igennem. Godt nok er det ikke en dyr kontaktannonce du skal formulere, godt nok kan du lave om i din profil og ændre og stryge og udvide så meget og så ofte du vil - men du kan lige så godt tage tyren ved hornene nu, og gøre det så godt du overhovedet kan.

Så lad være med at snyde dig selv for det, som dette projekt kan give dig, uanset om det lykkes i første omgang eller ej. Det er under alle omstændigheder en usædvanlig, betydningsfuld, eksistentiel situation for dig.

Gå en tur, eller grav i din have eller kør en aftentur på din cykel eller hvordan du nu plejer at tænke bedst. Og sæt dig så ned, sluk for fjernsynet og mobilen, træk telefonstikket ud og indstil dig på en lille meditation. For selve dette kapitel falder igen i tre dele:

Hvad er det jeg søger?
Hvad har jeg at tilbyde?
Hvad vil jeg investere?"

 

Pressen skrev:

"I Dating for dig tager Maria Marcus sin læser pædagogisk ved hånden og agerer stedkendt rejsefører gennem netdatingens ufremkommelige jungle. ... Herefter er det kun ens vovemod og fantasi, som sætter grænserne, og ifølge en garvet kærlighedsekspert som Marcus er der hverken grund til forskrækkelse eller sippet berøringsangst: Polér skærmen og støv tastaturet af - verden venter derude."  - PolitikenUdgivelsesår: 2004 - ISBN: 8779731082 - Omslag: Michala C. Bendixen - Sider: 124 - 1. udgave

Læs mere om Maria Marcus
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side