Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Sten Lange
Anderledes familier - UDSOLGT
Pris: kr.

Gennem tekst og billeder beskriver bogen menneskers forskellighed. Som forhenværende minister, formand for Det centrale Handicapråd og Vanførefonden, Palle Simonsen skriver i bogens efterskrift:

"Det er en smuk bog. En meget spændende bog der fascinerer. Det er en bog, som alle burde se og læse for derigennem at få et bedre indblik i, hvor forskellige vi er, og at handicap ikke er et entydigt begreb. Handicappede er ligeså forskellige som ikke handicappede..."

Man skal naturligvis ikke romantisere det at være handicappet. Det kan ikke undgå at være problemfyldt, og det kan være en stor udfordring for en familie. Men som så mange i denne bog fortæller, er der utrolig mange glæder knyttet til det. Midt i frustrationen fremkommer også glæden ved i fællesskab, f.eks i familien, at være med til at skabe et godt liv for mennesker uanset hvordan den enkelte er skruet sammen.

Forord af Anne Marie Løn og efterskrift af Palle Simonsen.

"Sten Langes nye bog 'Anderledes Mennesker' er helt fantastisk!... Det er en bog om stærke personligheder. Se og læs 'Anderledes Mennesker' og bliv meget klogere."
www.handicap-portalen.dk

 

 Udgivelsesår: 2004 - ISBN: 8779730817 - Omslag: John Ovesen - Sider: 200

Læs mere om Sten Lange
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side