Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Bashy Quraishy
Dansk identitet set med brune øjne
Pris: 98 kr.

 

Pressen skrev:

Det er bestemt ikke kedeligt at læse disse 15 interview, men både spændende og lærerigt. De interviewede kommer fra alle dele af samfundet, og dermed skabes et godt indblik i den udvikling de mange med etnisk minoritetsbaggrund gennemlever både i forhold til sig selv og det at være borger i Danmark. Bogen er velegnet som læsning både for etniske danskere, der vil prøve at forstå det multietniske samfund vi lever i, og for etniske minoriteter der vil have et større indblik i danskhedens processer.
Lad det være sagt med det samme. Bogen er ikke blot lærerig og interessant. Det er flere steder direkte gribende at erfare de problemer, de usikkerheder og de umulige valg, mange af disse mennesker står over for, uanset køn, alder, farve og religion. ...Denne bog viser mange steder at vi, som er født i Danmark, har meget at lære. Ikke kun om indvandrere, lige så meget om os selv. De enkelte interviews burde anvendes i de højere klasser i folkeskolen og i gymnasiet.
- Kristeligt Dagblad

Det er skræmmende læsning om et folk, der skiller indvandrere efter oprindelse, farve og religion...Som Bashy Qurasjy skriver, kommer svarene fra disse brunøjede mennsker "direkte fra hjertet" midt i en skinger tid. De er i bedste forstand en læsning og en tanke værd...Hans bidrag er til en fire-fem alpehuer med det hele.
- Politiken

 Udgivelsesår: 2003 - ISBN: 8779730345 - Sider: 206 - 1. udgave

Læs mere om Bashy Quraishy
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side