Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Ulrikke Moustgaard
Absolut Allerdejligste Solskinspiger
Pris: 199 kr.

Hvorfor går nogle kvinder ind i prostitutionsmiljøet?

Prostitution og menneskehandel er varme emner, som står højt på danskernes dagsorden. Men vi hører kun meget sjældent de involverede kvinders egen stemme. Stort set ingen beskæftiger sig med det liv kvinden har – ud over selve hendes prostitution. Uanset netop livets gang og de begivenheder, miljøer og mennesker, vi støder på igennem vores liv bliver pejlemærker for de valg, vi løbende tager.

Denne bog giver ordet til kvinderne selv. Danske og udenlandske kvinder, som har været i prostitution, har valgt at give omverdenen et detaljeret indblik i deres personlige livshistorier. Nogle af dem har kun været i prostitution i kort tid, andre har mange års erfaring fra miljøet – nogle efter eget valg, andre fik ikke muligheden for at vælge.

Som den første i Danmark tegner denne bog et samlet billede af livsforløb før, under og efter forskellige former for prostitution. Dermed hæver den sig også op over en polariseret prostitutionsdebat, hvor kvinderne som regel bliver beskrevet som enten bagbundne sexslaver eller lykkelige sexarbejdere.

Her møder læseren i stedet mennesker, der ærligt fortæller om deres personlige liv og deres baggrund. Om forældre, kammerater og kærester. Om at være barn, ung og blive voksen; om det sjove, det sure og det særprægede, der har udfoldet sig gennem deres liv – uanset om de er vokset op i et parcelhus i Solrød eller i et slumkvarter i Rio. Og naturligvis også om deres vej ind i det danske prostitutionsmiljø, og hvad de hver især mødte, oplevede og erfarede der.

Pressen skrev:
"En bog, der er god at blive klog af, hvis man i sit arbejde har prostitutionen tæt inde på livet." - Magasinet Politi

"Det gode ved Moustgaards bog er, at hun går bag om luderens facade. Fortæller om pigernes barndomsoplevelser i Ghana, Solrød og Thailand. Hvordan udspekulerede bagmænd gang på gang får fat i pigerne, når de prøver at flygte, og hiver dem tilbage til Istedgade eller ud på et bordel i provinsen. Og hvordan jagten på narkotika efterhånden bliver så omfattende og intens, at personlige hygiejne, venskaber, børn og kærester må gå fløjten." - PolitikenUdgivelsesår: 2008 - ISBN: 978-87-7973-334-3 - 310 sider - Omslag Michael Søndergaard - Tegning Per Maquard Otzen

Læs mere om Ulrikke Moustgaard
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side