Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Bodil Stenseth
Munch - Historien om en familie
Pris: 299 kr.

Edvard Munch (1863-1944) er uden tvivl den norske maler, der har haft størst gennemslagskraft i Europa. Hans billeder er kendt, de formår stadig at bevæge os, og når de udstilles – eller som det har været tilfældet flere gange i løbet af de seneste år – bliver stjålet, skaber det store overskrifter.
Men selv om mange er bekendt med hans billeders livsstemning, er Edvard Munchs liv og de depressioner der prægede det, ukendt for de fleste.
Selv skrev han i en af sine mest citerede optagelser: "Sygdom, galskab og død var de sorte engle som stod vagt ved min vugge og som siden har fulgt mig gennem livet."
Munch – Historien om en familie kaster lys over centrale forhold i Edvard Munchs liv og kunst: Hans livslange opfattelse af mennesket som prisgivet et liv i ensomhed, forladthed, fremmedhed og angst. Hans kærlighedsliv som ingen opfyldelse bragte ham, kun smerte og bitterhed. 

 

Pressen skrev:

 Norske Bodil Stenseths biografi over maleren Edvard Munch er et helt usædvanligt interessant værk, der fra første side griber sin læser og fører ham/hende ind i et fortryllet land, nemlig den urskov af følelser og fortielser, der ikke mindst omkring slutningen af 1800-tallet prægede den borgerlige familie i Europa. … Brandspændende læsning! – Helsingør Dagblad

 

 

 

 Udgivelsesår: 2007 - ISBN: 9788779732216 - Oversat af Susanne Grubb - omslag Mikkel Henssel -

Læs mere om Bodil Stenseth
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side