Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Nina Björk
Kvindelighedens maskerade - UDSOLGT
Pris: 98 kr.

Desværfre udsolgt fra forlaget

Kvindelighedens maskerade er et idérigt og provokerende indlæg i den nye debat om kvinder, frigørelse og identitet. Dens mål er en feminisme, som ikke gør Kvinden til en utopi om et bedre samfund, eller hendes nuværende identitet til noget naturbestemt og uforanderligt - en kvindelighed styret af naturen og hormonerne - men som tværtimod kæmper for en frigørelse fra faste kønsidentiteter.

 

Pressen skrev:

"Sådan en bred debatbog har vi ikke set i Danmark siden Kvinde - kend din krop, og vi kunne åbenbart ikke selv levere fortsættelsen"
Weekendavisen

"Hun renser ud i alle kulturelle forestillinger om kvindelighed - hun vil gerne have sig det frabedt. Hun vil hverken tage reklamens, modens, biologismens eller feminismens kvindebilleder på sig. En for en piller hun dem fra hinanden som ideologi."
Aktuelt

"Björks ærinde er at få feminismen til at tænke, tænke over sig selv, sine egne værdisæt og udgangspunkter. Og det er tiltrængt ... Den er en udfordring og har vakt opstandelse i Sverige. Det bør den også gøre her."
Fyns StiftstidendeUdgivelsesår: 1997 - ISBN: 8774457861 - Oversætter: Kamilla Jørgensen - sider: 240 - 1. udgave

Læs mere om Nina Björk
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side