Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

James Gleick
Ikke tid nok - UDSOLGT
Pris: 310 kr.

Mennesket er blevet en kanalzappende, mobilsnakkende race som reagerer hutigt, takler mange opgaver på én gang og bestandig oplever tiden som en mangelvare.,James Gleicks internationale bestseller er moderne civilisationskritik, når den er allerbedst, fuld af spændende information - og en påmindelse om hvorfor nogle ting stadigvæk tager tid. Ikke tid nok er en veloplagt, vidende og sjov udforskning af de nyeste paradokser mht. fænomenet tid. Efter et besøg i det amerikanske Tidsdirektorat (som fastlægger "exact US time") underøsger James Gleick elevatorens højhatighedsteknologi, hvordan armbåndsuret fortrængte lommeuret, hvorfor uret blev elektronisk og andet og mere end blot en tidsmåler. Fænomenet "realtid" - noget vi ikke havde ord for, før computeren gjorde det nødvendigt - dissekeres sammen med MTV-videoernes hurtige klippeteknik, telefoniske genopkald, multitasking og meget andet, der har gjort mennesket til en multi-arbejdende, zappende, fast-forward dyreart.
Vi har tralvt, vi skynder os, vi sparer tid. Er tiden et nyttigt instrument, eller er den en diktator som styrer os nådesløst? Og hvorfor opfattes tid som en mangelvare i vores del af verden i dag? Få svaret på disse og mange andre spørgsmål i Ikke tid nok.


Udgivelsesår: 2001 - ISBN: 8774459139 - Oversætter: Jesper Tang - Sider: 336 - 1. udgave

Læs mere om James Gleick
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side