Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Jon Bang Carlsen
Locations - UDSOLGT
Pris: kr.

Det er bl.a. denne erfaring Jon Bang Carlsen behandler i disse rejse- og erindringsessays fra nære og fjerne destinationer som Sydafrika og USA, Nordfrankrig og Polen, Irland og Vestjylland.


Pressen skrev:

"Set med de lokales øjne ligner jeg sikkert de mænd, som cruiser i byens gader for at finde kvinder til at viske deres begær ud. Og de har ret. Der er tale om begær. Et begær efter at genkende det ukendte. Jeg spiller billedlotteri med mig selv og pladerne er malet på indersiden af mit kranie. Det gælder om at genfinde motiverne ude i den virkelige verden." - Jon Bang Carlsen, fra "Stilheden er en gave"

Som det altid er en udfordring, en anfægtelse, men også stimulerende at se Jon Bang Carlsens film, sådan er det også med hans tekster, der viser at han er en dobbelt kunstner: Filminstruktør - en af de store få - og digter en af de sjældne få, der glider ind i sproget og får det til at danse gennem øjeblikkets stemninger og erindringes krop.
-JyllandspostenUdgivelsesår: 2002 - ISBN: 8774459767 - Sider: 174 - 1. udgave

Læs mere om Jon Bang Carlsen
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side