Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Jørn Jønke Nielsen
Arresten - UDSOLGT
Pris: 198 kr.

Handlingen foregår i et mindre arresthus i omegnen af København, et fængsel som hovedsagelig huser varetægtsfanger – indsatte der endnu ikke er dømt. Steffen har tilbragt en stor del af sit unge liv bag fængslernes mure, Lea er blevet fanget i et spil hun ikke selv forstår, Vanke er pensionist, dømt for bankrøveri og tilfreds – mens Birger er på flugt fra sine medfanger og fra sine egne handlinger. Centrale figurer i romanen er desuden to fængselsbetjente: den drikfældige Jensen der har mere end alkoholen at slås med – og den korrekte Einar der møder kærligheden og får alvorlige problemer.

Arresten er en roman – en spændingsmættet og stærkt realistisk thriller og samtidsroman. Som titlen fortæller handler den om fængselsmiljøet og de mennesker, der af forskellige årsager – som indsatte eller som ansatte – er havnet der. Et miljø som forfatteren har et indgående kendskab til.

 Udgivelsesår: 2002 - ISBN: 8774459376 - Omslag: Mikkel Henssel - Sideantal: 267 - 1. udgave

Læs mere om Jørn Jønke Nielsen
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side