Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Leonora Christina Skov m.fl.
De røde sko - feminisme nu!
Pris: 248 kr.

DENNE BOG ER UDSOLGT FRA FORLAGET

Bogen afdækker hvordan køn, seksualitet og etnicitet fremstilles netop nu - og med hvilke konsekvenser. Det ser så pænt og ligestillet ud, men bag ved forestillingen om den tilsyneladende ligestilling gemmer der sig en ganske anden historie. En historie som handler om den norm, der dikterer at man kun kan være kvinde på én måde. De røde sko er et opgør med den norm. Skrevet for at skabe fornyet debat og sætte fokus på de uligheder, der begrænser os alle. En samtidsgyser - og en kritik, der ikke blot rammer plet, men også slår hårdt.

Pressen skrev:

"30 velkvalificerede og veloplagte artikler giver baghjul til dem, der troede at Kvindernes Internationale Kampdag var noget, man læste om i skolen... Vi er i afdelingen for det faktuelle, for analyser, viden og fortolkninger... Vi får den ene veloplagte artikel efter den anden. I alle vrid og vinkler. Befriende og klog."
- Weekendavisen


"Udgivelsen er en sværvægter, som det er vanskeligt ikke at have sympati for... Den stiller et imponerende korpus af viden til rådighed for sin læser og fungerer mere som erkendelsesmæssig øjenåbner end snæver debatbog."
- PolitikenUdgivelsesår: 2002 - ISBN: 8774459805 - Sider: 413 - 1. udgave

Læs mere om Leonora Christina Skov
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side