Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Occupy Wall Street Bevægelsen
Vi er de 99% - Occupy Wall Street Bevægelsen
Pris: 150 kr.

 

I efteråret 2011 slår et par tusinde mennesker sig ned omkring Wall Street i New Yorks finansdistrikt. Med paroler som ”Vi er de 99%” spreder Occupy Wall Street-bevægelsen sig hurtigt til Boston, Chicago, Los Angeles og hundredvis af andre byer i USA. Efter få uger har demonstrationer og protester spredt sig til over hele verden – til 1.500 byer fra Madrid til Cape Town og fra Buenos Aires til Hongkong. 

 

Vi er de 99 % - den første bog om Occupy Wall Street-bevægelsen, dens baggrund, målsætninger og krav – udkommer på dansk kort tid efter dens udgivelse i USA. Det er en antologi. En øjenvidneberetning fra Det Amerikanske Efterår, Occupy Wall Street-bevægelsen set indefra og et signalement af dens ideer og krav. Om at få styr på bankerne og de finansielle bevægelser, stoppe grådigheden, overvinde fordelingskrisen og skaffe de 99% ordentlige levevilkår.

 

”Alle kunne have alt, hvad de har brug for, og de rige ville stadig være rige nok, bortset fra at ordet nok ikke findes i deres ordbog. De er grådige, og deres trediveårige forsøg på at tilrane sig mere og mere har udhulet det, som er absolut nødvendigt for restens overlevelse og værdighed.”Udgivelsesår: 2012 - ISBN: 9788779735309 - 144 sider. Omslagsfoto: Kurt Christensen. Omslag: Michael Søndergaard.

Læs mere om Occupy Wall Street  Bevægelsen
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side