Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Lars Movin
Gerard Malanga - en Bebop-monografi
Pris: 200 kr.

Den amerikanske digter, fotograf og filmmager Gerard Malanga (f. 1943) er måske mest kendt som Andy Warhols assistent, samarbejdspartner og Superstar i de vigtige år fra 1963 til ´70. Men herudover satte han et markant præg på New Yorks kunstscene i 1960´erne, blandt andet som The Velvet Undergrounds frontfigur i multimedie-showet The Exploding Plastic Inevitable, og som forfatter har han udgivet mere end tredive bøger i eget navn. Monografien er baseret på eksklusivt materiale, først og fremmest en omfattende e-mail-korrespondance, som løb hen over efteråret 2010.

Pressen skrev:

"Monografien er en skreven dokumentar og reportage, der viser og belyser en tid og dens indbyggere, som måske ligger langt tilbage, men som har haft stor betydning lige siden. Ja, måske har ingen endnu overblikket over, hvilken betydning den tid på fabrikken har fået og vil få. Movin lægger her flere alen til det overblik over den tid og de folk, der var omkring Warhol. Og her er Malanga uundgåelig og Movin viser hvorfor."
Troels Laursen, Kulturkapellet

 Udgivelsesår: 2011 - ISBN: 9788779735026 - 268 sider - illustreret - Omslag Per Kirkeby

Læs mere om Lars Movin
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side