Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Rolf Jensen, Mika Aaltonen
Porten til fremtiden
Pris: 250 kr.

I en krisetid har vi brug for nye svar.
Porten til fremtiden gør op med kortsigtethed og demonstrerer, at der med en horisont på 10-15 år opstår et rum for visioner, nytænkning og kreativitet. Forfatterne stiller skarpt på dansk erhvervslivs og samfundets manglende fokus på fremtiden, men præsenterer samtidig en ny banebrydende teori om vækst i Danmark. Vi står ved overgangen til en ny samfundstype, hvor de gamle ledelses- og forretningsmodeller ikke længere dur. Økonomisk vækst kan kun skabes af motiverede mennesker, i virksomheder og i fællesskaber – ikke af regeringer og stive industristrukturer. I korte rapporter skitseres fremtiden på vigtige områder, fra teknologi, ledelse og til fremtidens læring. Bogen viser hvordan den tredje industrielle revolution kan blive Danmarks chance.
Porten til fremtiden er både langsigtet og global. I konklusionen tegnes et fascinerende billede af de nye relationer mellem de gamle økonomier i Vesten og de nye i Østen – det bliver ikke som vi tror.
Bogen er skrevet af Danmarks internationalt kendte fremtidsforsker Rolf Jensen – forfatter til den dagsordensættende bestseller The Dream Society (oversat til 10 sprog) – og finske Mika Aaltonen, kendt internationalt for sit arbejde som fremtidsforsker og for sin fortid som professionel fodboldspiller i italienske Inter.

Hør Rolf Jensen fortælle om Porten til fremtiden.

 

Pressen skrev:

"Rolf Jensen og Mika Aaltonen har heldigvis skrevet en bog, der virkelig tør afprøve de store ideer og stille konkrete forandringer i udsigt. Ved at fremskrive nogle nuværende tendenser når de frem til en række svimlende perspektiver på, hvordan velstanden, friheden, demografien, urbaniseringen, religiøsiteten m. m. udvikler sig, og ikke mindst på virksomhedernes muligheder for at tjene penge og på hvad i 2040." - fire stjerner i Jyllands-Posten

"Porten til fremtiden rummer tankevækkende fremskrivninger og overvejelser." - Kristeligt Dagblad

 Udgivelsesår: 2012 - ISBN: 9788779735606 - 208 Sider - Oversat fra engelsk af Susanne Grubb - Omslag af Mikkel Henssel.

Læs mere om Rolf  Jensen
Læs mere om Mika  Aaltonen
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side