Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Franklin Foer
Hvordan fodbold forklarer verden - UDSOLGT
Pris: 269 kr.

Hvordan fodbold forklarer verden er en bog fuld af overraskelser. Forfatteren møder bl.a. en engelsk hooligan med en jødisk mor, en nazistisk far og en karriere som lejesoldat; og han fortæller historien om hvordan en fanklub i Serbien blev forvandlet til en brutal anti-muslimsk paramilitær enhed. Men ikke alle historier er lige drabelige. I Iran har fodbold haft en moderniserende effekt: tusindvis af kvinder har tvunget politiet til at give dem adgang til arenaer, hvor der ellers kun var adgang for mænd.
     En yderst aktuel udgivelse op til starten af verdensmesterskabet i fodbold 2006. Men også en bog der viser, at fodbold er meget mere end en idrætsgren. Det er den eneste sport som har væltet regeringer, udløst krige og også startet frigørelsesbevægelser. Et fodboldstadion er desuden en unik arena for sammenhold, stammefællesskab og globale trends.
     Den amerikanske journalist og forfatter Franklin Foer har været på rejse til ti af fodboldverdenens hovedstæder. Han mødte enken efter Arkan, krigsforbryderen som organiserede Serbiens mest frygtede milits med supportere fra fodboldklubben Røde Stjerne. Han opsporede Englands mest berygtede hooligan, og han rejste til Amsterdam for at finde ud af hvorfor Ajax-tilhængerne pynter stadion med israelske flag.

Hvordan fodbold forklarer verden vil give enhver fodboldelsker stof til eftertanke.Udgivelsesår: 2006 - ISBN: 8779731813 - Oversat af Joachim Wrang - Omslag: Mikkel Henssel - Sider: 300 - 1. udgave

Læs mere om Franklin Foer
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side