Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Kultur og debat

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Loretta Napoleoni
Menneskekøbmænd - kidnapning og menneskesmugling som milliardindustri
Pris: 299,95 kr.

I løbet af 2015-16 er millioner af mennesker flygtet fra krigszoner i Irak, Afghanistan og især Syrien og har søgt asyl i Europa. Men hvem får dem hertil? Hvem organiserer transport, mad og ophold undervejs – og hvad tjener de på det?

Hvad mange ikke ved, er, at bagmændene bag disse menneskesmuglinger langt hen ad vejen er de samme som dem, der høster uhørte løsesummer for kidnappede europæiske gidsler i destabiliserede regioner – beløb, der samlet set er sammenlignelige med narkotikasmuglingen til Europa. Menneskesmuglerne er som oftest selv deltagere i de konflikter, der tvinger menneskene på flugt – de er krigsherrer og kriminelle jihadister, der finansierer de fortsatte konflikter ved at sælge spinkle håb til ublu priser.

I Menneskekøbmænd beskriver terrorforskeren Loretta Napoleoni denne hemmelige og voldelige verden på baggrund af en indgående research, bl.a. en lang række interviews med de forhandlere, der forsøger at få gidslerne fri igen – med eller uden held.

 

Pressebillede af forsidenUdgivelsesår: 2016 - ISBN: 9788702212259 - 259 sider - Omslag af: Remote Grafik v/Lars Ole Nielsen

Læs mere om Loretta Napoleoni
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side