Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Nina Bolt
Spejlmagere - UDSOLGT
Roman
Pris: kr.

Som noget ganske nyt og usædvanligt er en ung kvinde blevet ansat som skuespiller i en omrejsende teatertrup, der ellers kun består af mandlige aktører. Hun bærer på en stor sorg, men det er der ingen der lægger mærke til. Maria spiller sin rolle upåklageligt og bliver hurtigt populær hos publikum, teaterdirektøren er tilfreds.
Men uden for scenen er der noget forvirrende ved hendes udstråling hendes øjne gemmer en gåde. Og så begynder en farlig maskepi mellem hende og hendes nærmeste medspiller i rollen som Harlekin.
En maskepi, som indimellem kan minde om en magtkamp, andre gange om en leg - og som får afgørende indflydelse på deres karrierer, som skuespillere.

Pressen skrev:

"Straks fra prologen anslår Nina Bolt en fin stemning. Replikkerne er mundrette, sproget lavmælt, fuld af himmellys og morgendug. Her lugter af hestepærer og kattepis, kloak og råddent brakvand i kanalerne. Her er spejle, der sætter menneskers selvhøjtidelighed i relief, masker og udtryksfulde øjne, som giver adgang til personernes sjæl. Og her ædes og drikkes, så fedtet løber ned ad teater-direktørens hage efter en sublim beskrivelse af hans "coitale indtagelse" af en fiskeret og hvad derefter følger af et kæmpe måltid, som får hans mave til at svulme op til en kuglerund globus af ondskab. Spejlmageren er en velgørende anderledes roman." - Berlingske TidendeUdgivelsesår: 2000 - ISBN: 8774459090 - Sider: 214 - 1. udgave

Læs mere om Nina Bolt
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side