Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Viktor Pelevin
Babylon - generation P - UDSOLGT
Roman
Pris: 298 kr.

Babylon eller Generation P skildrer en ny russisk virkelighed bestående af forfængelighed, grådighed og reklame. Sovjetunionens kollaps har åbnet et gigantisk marked, modent til udnyttelse og smarte fiduser. Alle er ude efter en bid af kagen. Men hvordan sælger man noget til en generation, der er vokset op med kun ét cola-mærke? Her bliver der brug for Tatarskij, en falleret lyriker og cigaretsælger, som opdager et skjult talent for at opfinde lokale alternativer til de vestlige reklamer. Tatarskij kastes ind i en verden af gangsterkapitalisme, spindoktorer og narkohandlere. Men i takt med at hans indtægt eksploderer, mister han grebet om virkeligheden - bl.a. under indflydelse af hallucinerende svampe. Kan Tatarskij stole på de reklameanalser, der tilbydes ham af afdøde Che Guevaras ånd? Virkeligheden og verdenshistorien er en konspiration! Og hvad er det helt præcist, der foregår på Institut for Biavl?


Pressen skrev:

"Pelevins fremragende roman Babylon skildrer en ny russisk virkelighed, hvor målet med alt er større båndbredde, mere kul på, flere penge, større hastighed...Pelevins løsrevne tegn gør nas, for han skriver dem helt ind i vores nervesystemer. Babylon er et påtrængende råb østfra."
- Politiken.

"En ædende og ond samfundssatire af den fabulerende slags."
- Information.Udgivelsesår: 2002 - ISBN: 8774459449 - Oversætter: Jan Hansen - Omslag: Llustra - Sider: 325 - 1. udgave

Læs mere om Viktor Pelevin
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side