Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Atiq Rahimi
Aske og jord - UDSOLGT
Roman
Pris: 148 kr.

En bro, en udtørret flod i et øde selskab, en ledvogter i en gammel barak, en støvet vej, som forsvinder i horisonten, en købmand, der tænker over livet - og en bedstefar med sit barnebarn. Næsten alt står stille. Bedstefaren venter på en lastbil, som kan bringe ham til den kulmine, hvor hans søn, drengens far, arbejder. Hvad gør man, når krigen har ødelagt alt? Hvordan fortæller man sin søn, at krigen har taget dem, der stod ham nær? Kun sønnen og faren har overlevet tilintetgørelsen af deres landsby. Bedstefaren taler, tænker tilbage. Det handler om uudholdelige minder, sorg, mistænksomhed og misforståelser.ans søn, drengens far, arbejder.

Pressen skrev:

"Atiq Rahimi har skrevet en fin fortælling om en gammel mand, hans barnebarn og en snustobaksdåse. En tyst bog - for krigen har taget Afghanistans stemme."
-Berlingske Tidende

"Sin lidenhed til trods er det en stor bog. En hjerteskærende beretning om det enkelte menneskes skæbne, når krige tromler hen over det."
-Jyllands-Posten

UdsolgtUdgivelsesår: 2002 - ISBN: 8774459880 - Omslag: Michala C. Bendixen - Sider: 85 - 1. udgave

Læs mere om Atiq Rahimi
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side