Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Jacob Weinreich
Anfield Road
Roman
Pris: 229 kr.

Mennesker der ikke kan finde ud af at være lykkelige. De krydser hinandens veje. De hader og elsker hinanden. De er lidt komiske og lidt tragiske, temmelig rastløse og temmelig forvirrede.
Hvorfor skal journalisten Rune også lige rende ind i Sofie den dag? Hvorfor forelsker han sig igen i hende? Han har det jo så godt med Anna, han er oven i købet gift med hende.
Og hvorfor skal universitetsmanden Finn blive ved med at have så mange problemer med sin psykisk labile eks-kone. Han kunne jo have det så perfekt med sin ny elskerinde.
For slet ikke at tale om den sexede Therese, der aldrig har manglet mandlige beundrere, men drømmer om at få en rigtig ven. Eller Sofie, der har fået et navn som forfatter, men aldrig er kommet sig over sin søsters alt for tidlige død.

Pressen skrev:

"Den går rent ind, Jacob Weinreichs nye roman Anfield Road. Den foregår i Århus og handler om tilværelsen omkring de 30. Fokus er på det indre liv. Der føles, tænkes og reflekteres mere, end der handles… Romanen giver stof til eftertanke. Den er vedkommende, da den berører følelser, som de fleste kan nikke genkendende til." - Frederiksborg Amts Avis.

"På DR går for øjeblikket om søndagen en alenlang føljeton om et ægteskab der går i spåner, fordi en reklamemand glemte sin mobil i utide. På andre kanaler kører der reklamer om en bondeknold fra Snave og hans mange trakasserier med samme tingest. Det er lige før, at man kan tale om en ny kunstretning, mobilrealismen i vor moderne kultur. Den lille besværlige telefon spiller også en væsentlig rolle i Jacob Weinreichs århusianske roman og vejdrejede kærlighedskarrusel Anfield Road…Alt er meget underholdende, nu og da fængslende og altid meget præcist skildret. Ikke uden lune og slet ikke uden en god sans for de spegede dialoger i hvilke mænd og kvinder sårer hinanden med mange ord, som munder ud i det, som er endnu værre, afskedens sigende tavshed. Weinreich er skiftevis sødt solidarisk med og mildt ironisk overfor sine personer." - Politiken.Udgivelsesår: 2002 - ISBN: 8779730043 - Omslag: Mikkel Henssel - Sider: 229 - 1. udgave

Læs mere om Jacob Weinreich
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side