Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Erik Thygesen
Et navn for mig selv
Noveller
Pris: 238 kr.

Et navn for mig selv – og andre historier er et udvalg af en samling nyskrevne og upublicerede noveller, som Erik Thygesen efterlod sig ved sin død i 1999. Det er de skæve og sære eksistenser i nutidens danske virkelighed, der optager Erik Thygesen – de stille og anonyme, de vilde og utilpassede.
    I Et navn for mig selv – og andre historier møder læseren en kender af den jyske provins såvel som af den københavnske stenbro. Og en fortæller hvis historier breder sig over en omfattende tematik: generations- og kønsrollekonflikter, ensomhed, aldring, sexchikane, blodets bånd, druk, bryllupper og begravelser.

Pressen skrev:

"Godt at vi har fået dette efterladte korværk af en novellesamling, der med vital og præcis flerstemmighed understreger det navn, som Erik Thygesen lavede for sig selv."
- Weekendavisen

"Når fortællingerne er bedst, sender de tankerne tilbage til Storm P. og Dan Turéll."
- Ekstra Bladet

"Styrken i disse tekster er deres loyalitet over for de beskrevne miljøer. Selv om Erik Thygesen fjernede sig langt fra sit barndomsmiljø, forstår han stadig dets mennesker og deres handlemåder og reaktionsmønstre."
- Nordjyske Stiftstidende

"Der er opbrud, oprør og galskab på mange planer i novellernes portrætter af utilpassede eksistenser, som enten resignerer eller gør oprør mod stivnede sociale normer og rigide moralbegreber". "Stilistisk flyttes der ikke milepæle i ET's prosa, men til gengæld har sproget heller ikke nogen berøringsangst over for den virkelighed og de erfaringer det vil beskrive".
- LektørudtalelseUdgivelsesår: 2003 - ISBN: 9788774459743 - Omslag: Bjørn Nørgaard / Mikkel Henssel - Sider: 168 - 1. udgave

Læs mere om Erik Thygesen
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side