Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Muriel Barbery
En delikatesse
Roman
Pris: 225 kr.

Af forfatteren til den internationale bestseller Pindsvinets elegance.

Verdens førende madskribent og kritiker ligger for døden i sit hjem i Paris. Pierre Arthens er 68 år, et magtmenneske, arrogant, kantet og stædig. Men det at han skal dø, bekymrer ham ikke. Det eneste der plager ham er bestemt en smag, som han absolut må genopleve, inden han dør. Men hvilken? Han har en idé om en særlig smag. En glemt smag – måske en ret? En delikatesse som rummer hele meningen med hans karriere og hans liv. Men han kan ikke komme i tanke om, hvad det er. Og han har to døgn til at finde ud af det.

Han ved, at denne smag er hans livs første og ultimative sandhed, at den indeholder nøglen til det hjerte, som han har bragt til tavshed. Han ved, at det er en smag fra barndommen eller ungdommen, en magisk og oprindelig smagsoplevelse, der går forud for hans kald som kritiker, forud for ethvert begær eller enhver ambition. En glemt smag, der gemmer sig i hans inderste, og som nu står for ham som den eneste ægte sandhed om hans liv.

Pressen skrev:

''Mageløst medrivende lille roman om verdens største madanmelder - et usædvanligt dumt svin, der på dødslejet vil genopleve sin ultimative smagsoplevelse. Bogen er i Agnete Dorph Stjernfelts oversættelse en intens himmerigsmundfuld. Smage og dufte driver ned ad siderne, så man får lyst til at slikke og tygge på dem. Muriel Barbery er bedst kendt for ' Pindsvinets elegance'. ' En delikatesse' er hendes debutroman, og tak for det.'' - ★★★★★✩ Ekstra Bladet

''En delikatesse' er en morsom skildring af en madskribent, der på sit dødsleje forsøger at finde frem til sit livs ultimative smagsoplevelse. En litterær og meget veltilberedt spøg.'' - PolitikenUdgivelsesår: 2011 - ISBN: 9788779735040 - 136 sider. Omslag af Mikkel Henssel.

Læs mere om Muriel Barbery
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side