Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Knut Faldbakken
Nattefrost
Roman
Pris: 299 kr.

Et ældre ægtepar bliver fundet døde i deres hjem. Manden med et skud i hovedet. Kvinden efter et fald ned ad trappen fra første sal. Det ligner en familietragedie i en af byens mest velansete familier. Men det viser sig at de to ældre mennesker er døde med en uges mellemrum. Politiet må gå ud fra at en tredje person - eller måske flere - er indblandet. Samtidig er ægteparrets to voksne børn sporløst forsvundet.

Politikommisær Jonfinn Valmanns samlever står for efterforskningen. Med en stigende følelse af ubehag går det op for hende, at Valmann har været ven af familien i sin ungdom. Hvorfor er han så uvillig til at fortælle om det?

Selv er Valmann involveret i efterforskningen af et andet muligt mord. Et lig af en ukendt person er blevet fundet i en skov og skal identificeres. En del tyder på, at der kan være forbindelse mellem de to sager - en mulighed som Valmann vægrer sig ved at se i øjnene.

Men hvad er det, den professionelle politimand forsøger at skjule for sine kolleger og for sin samlever?

Pressen skrev bl.a.:

"Nuancerede personskildringer og et supergodt plot - og dertil ejer Faldbakken en evne til at skrive landskaber og stemninger frem, som man ser for sig og suger ind ... Knut Faldbakken har en god tæft for spændingskurver og hvad der ellers hører sig til i en krimi, men intrigen indbyder også til funderinger over familieliv og forholdet mellem mænd og kvinder. Hvilket Faldbakken i den grad også har god tæft for."
- Weekendavisen

"Provinsuhygge fra en af norsk litteraturs anerkendte veteraner ... Man kan roligt sige, at Faldbakken med Nattefrost giver den hele armen."
– Berlingske

Nattefrost placerer Knut Faldbakken i krimigenrens superliga.”
– Aftenposten

”Overbetjent Jonfinn Valmann har med blot tre bøger taget skridtet op i krimieliten. Og Knut Faldbakken har vist sig som en eminent og stilsikker genreforfatter.”
– Dagbladet

”Ekstremt godt komponeret og meget, meget spændende!”
– Klassekampen
  
”Superkrimi fra Faldbakken … ypperlig læsning. Knut Faldbakken har definitivt etableret sig i toppen af skandinavisk krimilitteratur.”
– Adresseavisen

"Faldbakken skriver bedre end de fleste i branchen, men han har også god fornemmelse for at skabe et plot og for at spidse handlingen til omkring hovedpersonen."
- Bibliotekernes lekørudtalelse

 Udgivelsesår: 2012 - ISBN: 9788779734647 - Krimi - 290 sider - Oversat fra norsk af Jeppe Rossen - Omslag Mikkel Henssel

Læs mere om Knut  Faldbakken
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side