Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Sven Holm
Min elskede
Roman
Pris: 250 kr.

Det er København lige før sommeren bryder ud. Året er 1968. To sortklædte herrer står ud af et tog på Københavns Hovedbanegård. To udlændinge. Kort efter har den ene solbriller og den anden et lille overskæg på. De to hemmelige agenter er kommet til København for at starte en revolution eller noget der ligner.  

Et sted i den indre by bor en ung mand og en ung kvinde. De har været gift i et år. De skal have et barn og er blevet skrevet op til en lejlighed et andet sted. Lejligheder hænger ikke på træerne, har de fået at vide. På et værtshus har den unge mand mødt de to agenter, som har posteret sig ved vinduet for at holde udkig med Christiansborg. De har involveret ham i deres kupplaner og vil have det unge par med.

Der sker en bunke ting i denne fortælling. Den er som en stribe lysbilleder af København og københavnere og en tegneserie om en opstand. Læseren vil møde et mylder af hændelser og personer. Unge og gamle, kvinder og mænd, skæve eksistenser, politikere, drømmere, rotter og svin – plus altså de to udenlandske agenter på en opgave, der mislykkes eller kun delvis lykkes.  

Min elskede er en ægte 68-historie. En legende og vittig agenthistorie, en hippie- og københavnerroman, en roman om fællesskab og kærlighed. Og en tragikomisk opbyggelsesbog.

Romanen udkom første gang i 1968. Sven Holm har genskrevet og revideret teksten og tilføjet mange nye kapitler. Bogen fremstår i denne udgave som en helt ny roman.

Pressen skrev:

"45 år gammel roman er stadigt lige vital" 5 stjerner, Søren Kassebeer, Berlingske.

"Sven Holm sprutter af en vilter energi, som er svær at modstå" 4 stjerner, Jyllansposten.

"Sven Holm skriver stimulerende for intellektet, drømmene og drifterne"
                                                                                                                         
4 stjerner, Søren Vinterberg, Politiken.Udgivelsesår: 2013 - ISBN: 9788779735996 - 189 sider - omslag af Peder Bundgaard.

Læs mere om Sven Holm
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side