Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Klaus Rifbjerg
Året Vender
Pris: 165 kr.

Året vender, men i hvilken retning? Ingen ved hvordan. Klaus Rifbjerg skriver: ”Pessimisten vil sige, at det vender ad helvede til, andre – mere optimistiske – vil påstå, at der er tale om en overgang og at det hele ender (vender) godt.”

 

Januar 2013.  Rifbjerg visker det gamle år af sig og gør sig klar til at tage fat på et nyt. Enkelt, klart og skarpt skriver han her om de emner, der melder sig, mens tiden går i en kort periode i hans personlige liv og i Danmarks og verdens historie – de store forandringer, de stille katastrofer, og det der knap nok er i sin vorden. En vinter lang passerer med alt, hvad den har at byde på. Klaus Rifbjerg lægger øret til – nedstemmes, opstemmes – og skriver om det hele, underlagt en meteorologi, der både omfatter den uden for vinduet og indenfor.

 

Emnerne danner en bred vifte: politik, kunst, det personlige, vejret, alderen, hjertets viden, mandens hemmelighed, kønnet og kønnene, den satans tro, fortid og nutid, fortryllelse, forførelse, forbandelse, Hitler-fascinationen, Walter Benjamin, statsministeren, hestekød, medier, erindring og vemod.

 

Året vender kan læses som en forlængelse af de beslægtede bøger Dag efter dag (2011) og Januar+ fra 2012.

 

Pressen skrev:

 

"Rif i fuldt modent flor" 4 stjerner, Jens Henneberg, Nordjyske Stiftstidende.Udgivelsesår: 2013 - ISBN: 9788779735989 - 72 sider - Omslag Mikkel Henssel

Læs mere om Klaus Rifbjerg
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side