Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Anne-Mette Riis Rasmussen
Havmandens Hotel
Roman
Pris: 250 kr.

HAVMANDENS HOTEL foregår i den lille by Lysted ved Vesterhavet hvor arkitekten Helle har bosat sig i sit drømmehus, i nærheden af det sommerhus hvor hun som barn var på ferie hos sin moster Nete og kusine Clara.

På stranden træffer hun tilfældigt lægen Henrik som viser sig at bo i det gamle sommerhus, og på havbunden dukker et mystisk hotel op hvor kvinder fortaber sig og glemmer hvem de er, i havmandens dragende favn.

Nye møder bringer en fortrængt fortid af uforløste forhold for dagen, ligesom gamle svigt og bedrag i gentager sig og bliver til ny uforsonlighed. En underfundig og magisk-realistisk roman om ikke at kunne finde kærligheden og om at svigte dem der står en nærmest.

Anne-Mette Riis Rasmussen (f. 1956) er forfatter, uddannet fra forfatterskolen i 1989. Arbejder desuden som bibliotekar og researcher for DR.

Har tidligere udgivet romaneren Havfruer kan ikke drukne (1987) og Gennem solens øje (1996), samt novellesamlingen Bryggen – en storbysaga (2006). Sidste udgivelse er biografien  Den visuelle digter – bogstavmaleren Poul Pedersen (2011).


Læs et uddrag af bogen her:Udgivelsesår: 2014 - ISBN: 978876481 - 168 sider - Omslag: Mikkel Henssel

Læs mere om Anne-Mette Riis Rasmussen
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side