Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Klaus Rifbjerg
Blandede bolsjer
Noveller
Pris: 250 kr.

Blandede bolsjer indeholder 43 essays, eller forsøg, af Klaus Rifbjerg. De publiceres i den foreliggende bog for første gang, men er skrevet gennem en del år. Det er blandede bolsjer – der er både søde og syrlige og enkelte dameskrå. Emnerne er med andre ord mange og forskellige. Der er stykker om Chaplins maske, om måltidet, mere personlige erindringsstykker – fra barndommens land over besættelsestid og efterkrig, fra byen København til nutidens Spanien. Der er stykker om gamle venskaber og venskab som sådan, om ungdom, forlovelsestid og kærlighed, om familie og slægtninge, om at være født i 1931 og meget, meget andet.

Klaus Rifbjerg (f. 1931) har et omfattende forfatterskab med udgivelser i alle genre – lyrik, romaner, noveller, dramatik og essays. Mere end hundrede udgivelser er det blevet til igennem årene.


Pressen skriver:

”»Blandede bolsjer« bringer læseren tæt ind på livet af Rifbjerg … en af de rige bøger i Rifbjergs svimlende forfatterskab.”
- Berlingske, ★★★★★

 ”Mundgodt og knas fra Rifbjerg … Dansk litteraturs nestor promenerer graciøst på mindernes boulevard … Flere af dem, tak!” - Kristeligt Dagblad

”Man føler sig kort og godt i glimrende selskab med denne bogs 43 essays. Rifbjerg er mester i denne intime og stemningsrige personlige refleksion og fantasi … blænder med sine sproglige kunstgrebeller”
– Nordjyske Stiftstidende, ★★★★★


Læs et uddrag af bogen her:

Udgivelsesår: 2014 - ISBN: 9788779736665 - 204 sider - Omslag: Mikkel Henssel

Læs mere om Klaus Rifbjerg
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side