Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Sidsel Falsig Pedersen
Hestens fødselsdag
Roman
Pris: 249 kr.

Det er mærkeligt at det skal være så svært at vide hvem man er, og hvad man virkelig vil. Sæt nu at man valgte forkert uden at opdage det. At det man egentlig skulle have haft, ved et tilfælde gik til en anden. Eller at man kom til at tage noget uden at det var meningen?

Hestens fødselsdag følger en kvinde gennem en turbulent og noget uoverskuelig periode i hendes liv. Hun har netop forladt sin samlever og er blevet fyret fra sit job i det firma hvor hun har arbejdet i en del år.

Nu skal hun starte som rengøringsassistent i en forlystelsespark. Men hvor kommer det udslæt fra hun har på kroppen, og var det virkelig hende der bed chefen i armen?

 
Pressen skriver:

”En bog der ikke må slutte. Sidsel Falsig Pedersens triste, enkle, vidunderligt velskrevne roman om et kerneløst, forvirret menneske er fuldstændig saliggørende læsning.”
- Information

"Hestens fødselsdag er et helstøbt stykke ustabilitetslitteratur, der er så indlysende godt og sørgmuntert, at jeg bare bliver helt igennem glad. Yes!"
- Weekendavisen

"Sidsel Falsig Pedersen bør med denne sin tredje roman få de mange læsere, hun fortjener (…) Med ”Hestens fødselsdag” viser Sidsel Falsig Pedersen sig som en bravende god stilist, som i den grad ved, hvornår man skal tale, og hvornår man skal tie, og hvordan en enkelt sætning i sig selv kan være en demonstration af et menneskes måde at tænke på."
- Kristelig Dagblad

"Sprog og indhold går op i en højere enhed, når den drevne Sidsel Falsig Pedersen fortæller den alvorsmuntre historie om en kvinde i krise. Endnu engang lykkes det hende elegant at isolere de små toner i tilværelsens store komposition og forstørre dem til et bevægende soloparti. Det er så godt."
- Jyllandsposten ★★★★★★

"Sidsel Falsig Pedersen får skrevet overbevisende frem af den tidlige morgens mørke, de arbejdende musklers ømhed så man mærker den."
- Politiken ♥♥♥♥


Pressen skriver:
Udgivelsesår: 2014 - ISBN: 9788779736993 - Omslag: Mikkel Henssel - 120 sider

Læs mere om Sidsel Falsig Pedersen
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side