Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Synnøve Søe
Forbudt torsdag
Roman
Pris: 199 kr.

Henrik er elleve år og i fuld gang med at undersøge sin seksualitet – med piger, men mest med drenge. Han er forvirret, og det bliver han ved med at være – også som voksen.

Forbudt torsdag er en roman om en mand, der er biseksuel. Han eksperimenterer med sin seksualitet helt fra sin tidlige barndom, og det farver hele hans liv. Han vil hele tiden have det, han ikke har. Når han er sammen med en mand, vil han være sammen med en kvinde – når han er sammen med en kvinde, vil han være sammen med en mand. Og til sidst er der ikke andet tilbage end fortvivlelsen over ikke at høre til nogen steder.

En stramt komponeret fortælling, hvis skiftende kapitler følger hovedpersonen gennem barndom (søndag), voksenhed (mandag) og sex (torsdag). 

Synnøve Søe debuterede for 25 år siden med romanen Fars. Den udkom også på Tiderne Skifter og blev en omdiskuteret bestseller. Hun har siden skrevet en lang række romaner udgivet på andre forlag. Senest udkom romanerne Drengen på stigen (2007) og Skrifte (2009).


Læs et uddrag af bogen her:Udgivelsesår: 2014 - ISBN: 9788779736900 - Omslag: Mikkel Henssel - 88 sider -

Læs mere om Synnøve  Søe
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side