Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Paolo Giordano
Menneskekroppen
Roman
Pris: 349 kr.

Med sin nye roman Menneskekroppen har den italienske forfatter Paolo Giordano skabt en nutidig ”Intet nyt fra vestfronten”. Tiden er ikke første verdenskrig. Stedet er krigens Afghanistan i dag, aktørerne unge italienske mænd (og en kvinde).

Romanen følger en lille gruppe soldater i tyveårsalderen. Fem soldater, fem skæbner. De rejser fra Italien til Afghanistan. Hver især med deres egen bagage: deres egen historie, deres egne bevæggrunde og forventninger. Målet er operationsbasen FOB ICE ikke langt fra Helmand og midt inde i Taleban-krigernes territorium.

Deres lejr er lille og sikker, men rundt om ligger helvede. Hver en lille fejl, hver en lille uforsigtighed kan koste liv. ”Den eksplosion, du ikke hører, er den der har slået dig ihjel.” En fatal hændelse vender for altid op og ned på livet for alle de involverede …

Menneskekroppen er en krigsroman i dobbelt forstand: Dens hovedpersoner er i virkelig krig, og samtidig må de kæmpe med alt det, de efterlod derhjemme: barndomstraumer, krakelerende familiebånd, komplicerede kærlighedsforhold. Spørgsmålet, som Giordano stiller så indtrængende, er: Hvor er faren størst – ved krigsfronten eller på hjemmefronten?


Pressen skriver:

"Diarré, angst, søvnløshed, hormoners banken, usikkerhed, depression, ambition, rastløshed, aggressioners rasen, gamle krænkelser... De findes i en uendelighed, de følelser og oplevelser, som alle er bundet til menneskekroppen. Kroppen, som Paolo Giordano så gennemført bruger som anker til at beskrive et regiment unge italienske soldaters liv på en base i Afghanistan."
- Bogrummet.dk


Læs et uddrag af bogen her:Udgivelsesår: 2014 - ISBN: 9788779736306 - Omslag: Mikkel Henssel - 342 sider.

Læs mere om Paolo  Giordano
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side