Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Johanne Bille
Tænk nu hvis
Roman
Pris: 199 kr.

Tænk nu hvis er en autofiktiv roman om en ung kvinde. Som barn forestiller hun sig sin fars død. Hun forsøger at beskytte sig eller sikre sig mod det. Hun tjekker hans åndedræt om natten. For tænk nu hvis.
Og så sker det. Hun er flyttet i lejlighed for sig selv. Og faren dør om natten på badeværelsesgulvet i barndomshjemmet af et hjerteslag.

Tænk nu hvis er en ung kvindes fortælling om at opdage og erkende, at forestillinger aldrig kan hamle op med virkeligheden. Uanset hvor meget man forbereder sig. Når det frygtede sker, er det alligevel anderledes, end man troede, det ville være. Man kan hverken sikre sig mod det eller forberede sig på det. I sig selv en smertefuld erkendelse.

Johanne Bille har skrevet en meget bevægende og ung fortælling – om tab, død, sorg og savn. Men også et stærkt livsbekræftende vidnesbyrd om at acceptere livet. Tænk nu hvis er en roman om fortællerens fars død, det er nulpunktet, men derfra bevæger den sig fremad. Til fortællinger om bænkebidere og engle. Om mødre og døtre, der elsker hinanden, som kun mødre og døtre kan. Om orange tulipaner og bjørnegræs.

Johanne Bille er 21 år og studerer statskundskab på Københavns universitet. Tænk nu hvis er hendes debut som forfatter.


Pressen skriver bl.a.:

”I de konkrete registreringer af tabets uhyre nærvær står den stærkt … Fint, afdæmpet og knugende”
- Jyllands-Posten

”Sorgfuld debut om at miste en forælder er rørende … Sproget er ikke overvældende originalt, men der er noget akut følsomt over skriftens henvendelse, som gør den troværdig … Lille, fin roman.”
- WeekendavisenLæs et uddrag af romanen her:Udgivelsesår: 2015 - ISBN: 9788779737198 - 132 sider - Omslag: Mikkel Henssel -

Læs mere om Johanne Bille
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side