Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Tommy Wieringa
En ung smuk kvinde
Roman
Pris: 225 kr.

Edward er i midten af fyrrerne. Han har en succesfuld forskerkarriere, rejser, har affærer. Ruth er femten år yngre og sociologistuderende. De forelsker sig, bliver et par og gifter sig. Men det er her, hvor mange romaner ville slutte, at Edwards problemer – og romanen – begynder for alvor.


Det går op for den selvbevidste videnskabsmand, at han har gjort karriere så hurtigt, at han har efterladt sin ungdom og sit bedre jeg undervejs.


Skånselsløst, præcist og med indføling fortæller Tommy Wieringa om den store kærlighed, der rammer en mand midtvejs i livet og sætter spørgsmålstegn ved hele hans person.


Hvis den ikke var så velskrevet og så godt komponeret, hvis ikke sproget var lyrisk og følelserne så præcist beskrevet, ville det være en nedslående bog at læse. I stedet er En smuk ung kvinde ganske enkelt en lille perle. Romanen har solgt over en million eksemplarer i Holland.

Tommy Wieringa (f. 1967) er hollandsk forfatter, og hans bøger er blevet oversat til en stribe sprog, inklusive koreansk, hebraisk, engelsk, fransk og tysk. Hans store gennembrud var romanen Joe Speedbåd, der udkom i dansk oversættelse på Tiderne Skifter i 2010. Den blev modtaget med begejstring og 6-stjernede anmeldelser i dansk presse.

Læs et uddrag her:Udgivelsesår: 2015 - ISBN: 9788779737167 - 144 sider - oversat fra hollandsk af Birthe Lundsgaard - omslag: Mikkel Henssel - udgivelsesdato: 03.10.15

Læs mere om Tommy Wieringa
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side