Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Peter Hugge
I nærheden
Noveller
Pris: 289 kr.

Et postbud begår en brøler, og det bliver fatalt for ham selv og mange andre. En kvindelig dommer kommer i uføre. En kronisk vred forfatter er ved siden af sig selv, så meget at han næsten bliver sin egen nabo. En apoteker smager sin egen medicin. En servitrice flygter fra sit arbejde midt om natten, men hun flygter de forkerte steder hen. En mand beslutter sig for at besøge sit fødested på den anden side af havet, men havet vil noget andet. Et ældre ægtepar, som ejer en lille pornobutik, forsøger at skabe julestemning i deres begærløse forhold. En ung kvinde sender breve til en person der måske, måske ikke, findes – og måske kommer brevene aldrig af sted, før det er for sent.

Disse og andre personer lever deres liv i nærheden af hinanden i en unavngiven by et ukendt sted i Danmark på et eller andet tidspunkt – nu, i fremtiden eller engang for år tilbage. Her lever rig og fattig, ung og gammel, deprimeret og ekstatisk side om side. Hver især laver de sig deres projekter, sætter sig for at udrette noget, at hjælpe nogen eller sig selv, men de formår sjældent at løfte blikket fra deres egen ensomhed og gøre sig selv mindre fremmede over for deres nærmeste.

Peter Hugge (f. 1963) har skrevet for teater, film og radio og tv. Han debuterede som dramatiker i 1990 med skuespillet Den Perfekte Sømand. Novellesamlingen I nærheden er hans første bogudgivelse.

Læs et uddrag her:

 


 Udgivelsesår: 2015 - ISBN: 9788779737594 - 250 sider - udgivelsesdato: 20.10.15 - omslag: Mikkel Henssel

Læs mere om Peter Hugge
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side