Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Skønlitteratur

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Ulrich Horst Petersen
Verdens frelse
Pris: 199,95 kr.

”Verdens frelse”? – en lille, munter dommedag.

 

Bogen indledes af Jesus. Han overvejer, om han i sin tid gjorde det godt nok. Derefter følger en lang række monologer af mennesker og dyr (alskabningen så at sige).

 

Mange af dem er ejendommelige ved, at de, der udtaler sig – måske fordi det nu engang er Jesus, der har åbnet debatten – føler sig nødsaget til at ransage sig selv, deres fag, profession eller meninger for at komme til rette med, om verden står til at frelse og hvordan, eller om den overhovedet har behov for det.

 

Andre siger bare noget om, hvad der virkelig betyder eller har betydet noget for dem i deres liv. Dyrene går mest op i deres eget, ikke ulig menneskene – og dog får nogle af dem også sagt noget om os.

 

Bogen slutter med Jesus’ kommentar til alle disse ytringer. Den skal ikke røbes her. Så meget må dog siges, at intet i bogen tyder på, at dommedag er den sidste dag, snarere – hverdag.Udgivelsesår: 2016 - ISBN: 9788702217735 - 221 sider - Omslag af: Mikkel Henssel

Læs mere om Ulrich Horst Petersen
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side