Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Indkøbskurv ()
Presse
Om forlaget
Kontakt 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway

Kontakt

Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K
E-mail: pr@tiderneskifter.dk

Find os på både Facebook og Instagram!

Medarbejdere

Forlægger Mette Jokumsen mettejokumsen@tiderneskifter.dk

Kommunikationschef Tamara Žlebačić von Pein tamaravonpein@tiderneskifter.dk

Redaktionel medarbejder Ulf Houe ulfhoue@tiderneskifter.dk

Forlagsassistent Sabine Dyrløv Klindt sabineklindt@tiderneskifter.dk

Forlagspraktikant Catrine Faarbæk catrinefaarbaek@tiderneskifter.dk

___________________________________________________________________________________________________________


Indsend manuskript

Du er velkommen til at sende dit manuskript til Tiderne Skifter. Tiderne Skifter udgiver skønlitteratur og kultur- og debatlitteratur.

Sådan gør du:

Forlaget ser gerne, at manuskriptet er tilsendt pr. mail, da det letter arbejdet for vores konsulenter. Indsend gerne til vores mailadresse tiderneskifter@tiderneskifter.dk og vedhæft gerne et følgebrev med uddybende oplysninger om manus og dig selv, og HUSK ALTID at skrive returadresse eller e-mail på, hvis du sender med posten.
Straks efter manuskriptet er os i hænde, skriver vi en kvittering til dig, således at du er sikker på, at manus er nået frem til rette sted. Herefter skal du regne med at der kan gå op til 3-4 måneder, inden du får videre besked.

Svar:

Efter maks. 3-4 måneder vil du få et skriftligt svar fra forlaget, hvor vi enten afviser dit manuskript eller indbyder dig til en samtale. Selvom vi gerne ville give konkret, personlig og tilbundsgående kritik til hvert eneste manuskript, er dette desværre ikke muligt. Dertil modtager vi for mange manuskripter i forhold til vores arbejdskapacitet. Manuskriptet har vi desværre ikke mulighed for at returnere ved mindre du vedlægger/tilsender en frankeret svarkuvert. Du er selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi forlaget og hente det.

Ligeledes hvis du har læst en fabelagtig udenlandsk bog, som endnu ikke er udgivet på dansk, kan du give os et praj pr. brev eller e-mail. Vi er altid på udkig efter nye titler og forfattere.Til toptil forsidenTil forrige side