Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Forfattere

[A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [Æ] [Ø] [Å] [Alle]

Jakob Vedelsby

Foto: Dan Møller
Jakob Vedelsby (1965) er forfatter og formand for Dansk Forfatterforening, og cand.phil. i Film- og Medievidenskab fra Københavns Universitet. I 1990 debuterede han som forfatter med digte i tidsskriftet Hvedekorn. Han voksede op i hus i Birkerød og flyttede som 19-årig til Nørrebro, hvor han stadig bor. Nu sammen med sin kone med hvem han har to voksne døtre.

Jakob Vedelsby arbejder freelance som blandt andet journalist, tekstforfatter, taleskriver og foredragsholder. I 2002 udkom hans første roman Himlen må vente på forlaget Samleren. Den blev efterfulgt af romanerne Du og jeg, Verden i verden, Bjergene i horisonten og senest Menneskeloven. Med Menneskeloven har han fået et internationalt gennembrud. Romanen er indtil videre udkommet på seks sprog.

Jakob Vedelsby har modtaget talrige legater fra blandt andre Statens Kunstfond.

Her i 2015 udkommer Jakob Vedelsbys sjette roman Skyggespor. Det er en handlingsmættet roman om en kaotisk verden styret af frygt for fremtiden – en roman, der består af lige dele suspense og opdagelsesrejse ind i maskulinitetens mørke.
Skyggespor udkommer den 20. marts 2015 på forlaget Tiderne Skifter.  Bøger udgivet af denne forfatter:

Skyggespor (2015)


Tilbage til forrige side
Til toptil forsidenTil forrige side