Forside
Skønlitteratur
Kultur og debat
Bøger på vej
Forfatterne
Presse
Om forlaget
Kontakt

 


Tiderne Skifter
Læderstræde 5, 1. sal
1201 København K

pr@tiderneskifter.dk

CVR-nummer: 58 20 01 15
P-nummer: 1021399368
Betalingen er autoriseret med FRIbetalings certificerede betalingsgateway
Søgning

David Eagleman
Hjernen - Historien om dig
Pris: 249,95 kr.

Din hjerne er ikke bare noget, du tænker med. Alt, hvad du ser, hører, lugter, mærker og smager, er først passeret gennem hjernens tætte neuronvæv. Uden hjernen ville der blot være diverse bølger og kemiske sammensætninger, men nu er det forvandlet til en regnbue af farver, en symfoni af lyde, smage, lugte og indtryk.

Af samme grund kan din hjerne godt snyde dig. Ting er ikke altid, hvad de ser ud til. Og selvom du tror, du har truffet en beslutning, kan det meget vel være, at din hjernes ubevidste dele har truffet den for dig. I Hjernen – Historien om dig, der er baseret på den populære TV-serie fra BBC, giver hjerneforskeren David Eagleman dig en indgående introduktion til det mest komplicerede objekt i det kendte univers.

"Det synes ikke at kræve den store anstrengelse af dig at genkende en vens ansigt, køre en bil, forstå en vittighed eller beslutte, hvad du skal tage i køleskabet – men i virkeligheden er disse ting kun mulige på grund af uhyre omfattende beregninger, som finder sted under din bevidste opmærksomhed. Netværkene i din hjerne summer af aktivitet: Milliarder af elektriske signaler styrter af sted langs celler og udløser kemiske impulser hos billioner af forbindelser mellem neuroner. Du er lykkeligt uvidende om al denne aktivitet, men dit liv er formet og farvet af, hvad der sker under overfladen: hvordan du handler, hvad der betyder noget for dig, dine reaktioner, dine præferencer og ønsker, hvad du betragter som sandt og falsk. Så hvem er det egentlig, som styrer skibet?"

- TILPASSET FRA BOGEN

Pressen skrev:

"... dét er måske bogens vigtigste egenskab; den får mig til at undres. Det er spændende at læse om hjernen, at høre om cases og få mere at vide om, hvordan jeg og hjerne arbejder sammen og til tider modarbejder hinanden. Det er en lærerig bog om det måske vigtigste organ, vi har: Hjernen."

- LITTERATURSIDEN.DK

 

 


 

Forside til pressebrug

 


Udgivelsesår: 2017 - ISBN: 9788702223514 - 240 sider - Omslag af: Mikkel Henssel - Oversat af: Joachim Wrang

Læs mere om David Eagleman
Tilbage til forrige side
Læg i indkøbskurv

Til toptil forsidenTil forrige side