Disse 5 modetendenser kommer du ikke udenom i 2019

Modeåret 2019 er i fuld gang, og du har måske allerede fuldt med i, hvilke forskellige tendenser der er det helt store hit i år. Det har vi også, og vi vil rigtig gerne dele dem med dig. 2019 er og bliver et år, hvor det er trendy at skille sig ud, så hvis du godt kan lide at være modig i din tøjstil, så bliver 2019 helt sikkert dit år.

Det skriver TV2.

Der er særligt 5 tendenser, som du ikke kommer til at kunne komme udenom i 2019, og her kommer de!

#1 Frynser

Når vi sidder limet til skærmen fredag aften og ser “Vild Med Dans”, ser masser af smukke dansere svinge hofterne i tøj og kjoler fyldt med frynser. Frynserne vil nu også blive en del af det daglige gadebillede, da frynser er super moderne i 2019. Frynser på bluser, bukser, kjoler og tasker – overalt kommer du til at se dem, og nu ved du, at du er med på det sidste nye skrig, hvis de også finder sin vej til dit klædeskab.

#2 Markante skuldre

Jeps, i 2019 bliver det igen et kæmpe modefænomen at markere sin skuldre. Både danske og udenlandske designere har faktisk fået øjnene op for, at dette kan gøres på utroligt mange flotte måder. Det kan gøres på utrolig mange måder, og det har både danske og udenlandske designere fået øjnene op for. Pufærmer, vatterede skuldre og ballonærmer alle disse vil være en del af modebilledet 2019. Outfittet tildeles på den vis både volumen og lethed på samme tid, og dit look får et nærmest skulpturelt præg med de markante skuldre.

#3 Blomsterprint

I de seneste år har blomsterprint-tendensen vokset sig større og større og 2019 bliver ingen undtagelse. Tøjet blomstrer i takt med foråret, og du vil helt sikkert føles dig fristet til at købe din en løs tunika eller en buksedragt med smukke blomster på – og hvis du er frisk og går all in på blomster, så styler du også med accessories med blomsterprint på.

#4 Cykelshorts

Det lyder lidt underligt, og så alligevel ikke når man tænker over det – i hvert fald ikke hvis man følger med Kardashian-familiens liv, hvor cykelshorts ofte er en del af outfittet. Modetendensen var allerede i gang i sommers og nu her i foråret er den i allerhøjeste grad i live. De fungerer perfekt sammen med en pæn bluse, en rå t-shirt eller et par høje sandaler eller stiletter. Du kan også køre stilen mere afslappet og sammensætte cykelshortsene med en hoodie og et par sneakers.

#5 Tie-dye

Tie-dye – hvad er det, tænker du nok. Først og fremmest er det en store modetendens i 2019. Du kender det måske fra 1960’erne hippie-kultur, hvor tendens spredte sig fra USA og verden rundt. Nu er den igen populær og kommer både i afdæmpede og neutrale farver samt i vilde pangfarver.

Tak til Curvii

Denne artikel er lavet i samarbejde med Curvii, der er en online forhandler af lækker designertøj til kurvede kvinder, blandt andet fra Zizzi. Du finder her et stort udvalg af tøj, der også følger de 5 ovenstående tendenser.

Skriv et svar